Se fierb ouale f tare in apa cu sare si putin otet.Se curata si se taie pe jumatate.Galbenusurile impreuna cu mustarul se amesteca f bine sa nu ramana cocoloase, se adauga untul si se amesteca la fel de bine pana se obtine o pasta consistenta.La sfarsit se adauga uleiul si condimentele.
Fiecare jumatate de ou se umple cu compozitie si se niveleaza frumos.Se poate orna si cu spitul,se poate garnisi cu patrunjel verde , cu gogosari , castraveciori acri sau masline in functie de gustul si imaginatia fiecaruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii