Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele albusului se taie in forma de dintisori. Galbenusurile se amesteca cu ceapa si mararul tocate bine. Se pune 100 gr din smantana sare si se amesteca.Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou apoi se toarna deasupra smantana.
Din ceapa se fac torti pentru \"cosuletele\" din oua, se ornamenteaza cu patrunjel ori marar.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii