Se fierb ouale,se lasa la racit,se curata de coaja,se taie in doua,se pun galbenusurile intr-un castron iar albusurile pe un platou.Se amesteca galbenusurile zdrobite cu furculita cu pateul,smantana,margarina,se condimenteaza daca mai este nevoie,se umplu albusurile cu compozitia obtinuta,se pune maioneza deasupra.Pentru un efect mai deosebit se pot aranja pe tava pe frunze de salata verde si se pot orna peste maioneza cu masline sau orice altceva dupa inspiratia fiecaruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii