Ouale se pun la fiert in apa rece cu sare si se mai tin 5 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Se pun 1/2 minut in apa rece, apoi se curata de coaja.
Fiecare ou se taie in jumatate (de-a lungul). Se scot galbenusurile , care se amesteca cu untul moale, branza, pateul, sarea, piperul si mararul tocat marunt. Jumatatile se albusuri se umplu cu pasta obtinuta, cu ajutorul unei lingurite. Din feliile de salam se taie triunghiuri. In fiecare triunghi de salam se infinge o scobitoare (prin inseilare), iar fiecare scobitoare se infige in cate un ou umplut, care va lua astfel forma unei barcute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii