Oua umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Oua umplute

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 grame pastrama de porc sau orice fel de mezel
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 castraveti murati
  • sare, piper
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • zeama de lamaie (optional)
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • Pentru ornat
  • cateva frunze salata verde (eu am folosit Iceberg)
  • 2-3 fire ceapa verde
  • rosii
  • castraveti

Mod de preparare

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca cu pastrama taiata cubulete, smantana, mustarul si castravetii taiati de asemenea cubulete, adaugati sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de ou fiert. Pentru maioneza frecati galbensul de ou cu mustarul si cu uleiul (uleiul se adauga putin cate putin ca sa nu se taie maioneza) apoi adaugati zeama de lamaie.
Pe un platou asezati frunzele de salata, apoi ouale si decorati cu maioneza feliute de rosii, castraveti si ceapa verde taiata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise