Se fierb 10 min ouale, se lasa in apa rece 5 min pentru a se decoji mai bine, apoi se taie in 2 bucati, pe lungime. Din galbenusuri, pate, sare, piper, smantana, mustar si o lingura de maioneza, se face o compozitie cu care se umplu jumatatile de oua. Se face maioneza din 2 galbenusuri, ulei, mustar, sare si smantana. Se pune putina maioneza pe fundul unui bol. Se aseaza ouale cu partea umpluta in sus, sau in jos, iar apoi se decoreaza dupa preferinta. Se poate pune maioneza peste oua din abundenta, binenteles dupa gustul fiecaruia.
(Decorul cu paianjeni l-am vazut mai demult pe un blog, si mi-a placut foarte mult).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii