Ouale se fierb 5 minute de cand incepe apa sa clocoteasca,dupa care se scurge apa in care au fiert si se pune apa rece.Se lasa cam 10 minute.
Se decojesc si se taie in jumatate pe lungime.Se scot cu atentie galbenusurile in asa fel incet sa nu se rupa albusul.
Albusurile se dau deoparte,iar galbenusurile se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu pateul,margarina care a fost tinuta la temperatura camerei,se omogenizeaza bine.Se sareaza,se pipereaza si se adauga verdeata tocata marunt.Daca este prea tare compozitia adaugati o lingura de maioneza.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de albusuri astfel incat sa reconstruim oul intreg.
Se aseaza pe un platou cu maioneza si se orneaza cu masline si frunze de patrunjel.
Se pot pune si pe frunze de salata,pe diferite sosuri albe si se pot orna dupa fantezia fiecaruia.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii