Se prajesc sunca si carnatul.
Se taie marunt castravetele, gogosarul, sunca si carnatul.
Dupa ce s-au fiert ouale, le taiam pe jumatate apoi galbenusul obtinut il facem pasta.
Se amesteca pasta de galbenus cu celelate ingrediente taiate, obtinandu-se o noua compozitie cu care umplem ouale.
Facem maioneza, normal, apoi la sfarsit adaugam si un pahar mare/mic de iaurt in functie de cate oua avem si cata cantitate de sos dorim. Presaram piper.
In sosul obtinut se pun ouale si se dau la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii