Ouale se fierb in coaja, dupa ce s-au fiert se tin pentru citeva minute in apa rece pentru a putea fi decojite mai usor. Se decojesc, se taie jumatati, se scoate galbenusul si se faramiteaza bine, se amesteca cu maioneza, sare si piper dupa gustul fiecaruia si se mixeaza bine pana obtinem o pasta fina. Cu aceasta se vor umple albusurile. Se decoreaza cu patrunjel.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii