In apa fiarta, adaugam turmenicul.
In apa fiarta, adaugam turmenicul. In apa, adaugam ouale si le lasam aproximativ 30 minute, pana cand capata o culoare galbuie.
Scoatem ouale din apa cu turmenic si le limpezim in apa rece, dupa care le stergem usor. Cu ajutorul unui cutit cu varful foarte ascutit, taiem in zig-zag, in partea ascutita a oului. Scoatem cu mare grija capacelul si apoi galbenusul.
Pateul de pui se amesteca bine cu untul moale si mustarul. Galbenusurile trecute prin sita, se adauga in compozitia de pateu si unt. Cu aceasta compozitie umplem ouale, asezam capacelele si cu boabele de piper, facem ochisorii, iar din mici triunghiuri de morcov, facem cioculetele. Restul de pasta o punem pe platou. Asezam puisorii si decoram cu frunze de ceapa si ridichi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii