Nu se poate mai simplu de atat
Ouale le spalam bine si le punem in apa rece cu sare si otet la fiert . Le lasam pe foc mic iar cand apa da in clocot acoperim oala cu un capac,stingem focul si lasam 13-15 minute . In acest mod vom avea oua fierte pefect fara a se inverzi galbenusul .
Curatam ouale de coaja si scoatem galbenusul.
Avocado il curatam si il facem piure impreuna cu zeama de lamaie (ca sa nu se oxideze) , 1 galbenus , sare si piper .
Umplem albusurile de oua , decoram cu germeni si parmezan ,lasam la racit cam o jumate de ora si servim .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii