Spalam si degresam ouale cu apa calduta, apoi le stergem cu un prosop de hartie.
Spalam si degresam ouale cu apa calduta, apoi le stergem cu un prosop de hartie.
Le fierbem intr-o cratita, astfel incat sa fie acoperite cu apa in care am pus sare si o lingura otet,la foc potrivit.
Le fierbem intre 8 si 10 minute.
Punem intr-un vas 1 litru de apa fierbinte si 6 linguri de otet, apoi adaugam vopseaua pentru fiecare culoare vom proceda la fel.
Asezam ouale usor cu o lingura in vas si le lasam sa se coloreze conform instructiunilor (eu le las cu 2 minute mai mult pentru a fi sigura ca prinde bine culoarea).
Cand le scoatem din vopsea le ungem cu ulei sau grasime,unt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii