Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi
se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.
Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul cam un minut la foc puternic,pana s-a evaporat tot lichidul.
Desfacem foile si taiem patrate aproximativ egale.
Punem cam 2 ligurite de umplutura aproximativ pe mijloc. Se suprapun putin colturile laterale pe diagonala, partea dinspre voi se uneste cu colturile suprapuse si rulam. Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii.,atentie ca se prajesc foarte repede.Apoi le scoatem si se pun pe un prosop de hartie sa eliminam excesul de grasime.
Se servesc alaturi de un sos dulce acrisor.
Care se obtine astfel:
Se amesteca toate ingredientele,apoi se pune putin la foc pana ce sosul se ingroasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii