Se spala rosiile, ardeiul, ceapa si se toaca marunt, se toaca si cateii de usturoi si se pun intr-o tigaie inalta cu fundul dat cu ulei. In acelasi timp, intr-o cratita, se pune apa la fiert.
Dupa ce s-au aurit legumele, se pune pieptul de pui taiat cubulete (eu l-am taiat cam maricel) si piperat peste legume si se mai tine pana cand puiul nu mai pare crud la exterior. Apoi se adauga orezul, cubul de concentrat de supa si sofranul (f putin, eu am luat de la Fucks si e o cutiuta mica mica, cu 0.1 g de sofran; atat e suficient) si se amesteca bine (eu am pus si un pic de chilli, ca mi-am luat azi rasnita de chilli si vroiam sa-l incerc, dar reteta e fara). Apoi se toarna apa fierbine. Din momentul in care ati turnat apa, nu mai amestecati sub nicio forma! De-aia e de preferat o tigaie de teflon de calitate, ca altfel se lipeste de n-o mai dati jos nici cu spaclu.
Dupa ce scade apa de tot, ii stingeti focul si o lasati capacita inca 5 minute. Abia pe urma puneti pe farfurie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii