Sfaramam drojdia intr-un bol si o frecam impreuna cu zaharul pana la diluare, apoi adaugam laptele caldut si o mana de faina. Omogenizam maiaua astfel formata, acoperim bolul cu un stergar si il lasam la loc caldut pana cand maiaua isi va dubla volumul, maxim 15 minute.
Amestecam branza, tinuta la temperatura camerei, cu maiaua crescuta, adaugam uleiul si sarea si incepem sa incorporam treptat faina. Framantam un aluat nelipicios si mai moale din cauza branzei. Lasam aluatul la crescut, acoperit, pana cand isi va dubla volumul, tot 15 de minute.
Impartim aluatul crescut in doua parti si il vom impleti sau rula dupa cum dorim Eu o parte am impletit-o in sase si am asezat-o intr-o tava de paine, iar cealalta parte am asezat-o intr-o forma rotunda si detasabila, sub forma de bilute. Lasam din nou aluatul din tavi la crescut, 10-15 minute, dupa care vom unge aluatul cu putin ulei si vom presara seminte de chimen.
Vom introduce tavile in cuptorul preincalzit, la 180 de grade si vom coace painile pentru 40 de minute.
Ies niste paini foarte gustoase si pufoase!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii