Se amesteca faina cu drojdia uscata, se topeste sarea in putina apa calduta si se amesteca cu faina adaugand apa pana se face un aluat bun (aprox 5 min). Se lasa la crescut aluatul acoperit timp de 45 minute.Se face painea (aprox. 5 min) si se pune in tava, apoi se lasa 30 min in cuptorul incalzit si oprit, cu o oala de apa fierbinte sub tava. Se scoate oala cu apa si se da foc la cuptor. Se lasa 30 min la foc mic, apoi se face o geandra din 2 linguri faina in apa clocotita si se scoate painea si se da cu pensula.
Se mai lasa aproximativ 10-15 min, apoi, cand s-a copt se scoate painea, se pune pe un fund de lemn si se da cu putin ulei amestecat cu apa pe deasupra pentru aspect.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii