Paine de casa cu mac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paine de casa cu mac

Ingrediente

  • 1 kg faina,
  • 60 gr drojdie,
  • 2 lingurite zahar,
  • un praf de sare,
  • margarina,
  • mac.

Mod de preparare

Se pune faina si sarea in castron, se topeste drojdia cu apa si zaharul, sa adauga ouale se framanta o coca putin moale apoi se pune si putina margarina la temperataura camerei,se mai framanta putin si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul,dupa ce a crescut se imparte coca in 3 se impleteste,apoi se pune in tava unsa cu margarina, se unge si coca cu un pic de margarina si se pune inca 5-10 min la crescut in tava dupa ce a cresut se pune macul.se baga in cuptorul incins pana se rumeneste. din aceasta compozitie ies doua paini.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise