autor:

Varadi Silvia

» » Aluaturi si Foietaje

PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
500g faina ovaz, 250ml apa calduta, 1plic drojdie de bere uscata, sare, linguri ulei de masline, 60 g masline taiate, seminte de susan, 1 ou pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul si se adauga si maslinele.Se lasa la crescut o jumatate de ora,apoi se modeleaza in functie de preferinta.Se pune painica in tava se unge cu ou si se presara cu seminte de susan,se mai lasa la crescut 15 minute si ce coace in cuptorul incins in prealabil,timp de 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele spirale din aluat de foietaj

Saratele spirale din aluat de foietaj

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale. Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara

19 voturi    6 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu ceapa

Placinta cu ceapa

Din faina, drojdie, apa, sare zahar si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald intr-un

36 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Corina , 09 octombrie 2018

    Am facut deja de 2 ori...este super buna doar ca mie nu imi creste ca o paine...arata ca niste biscuiti grosi.

  • Fara foto

    Gramada Simona , 22 septembrie 2018

    Buna seara.Cat ulei ati folosit?Multumesc

  • Fara foto

    Grămadă Simona , 22 septembrie 2018

    Buna ziua.Cat ulei ati folosit? Multumesc

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 mai 2018

      Sa imi spui cum a iesit. Spor la treba.

    • Fara foto

      Lucia , 04 mai 2018

      Azi am cumpărat făina, o sa o fac. Mulțumesc pentru rețetă.

    • Fara foto

      sarbescu , 03 februarie 2017

      Acum o voi face.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      ce buna!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Nemaipomenit de buna...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Ce bine arata ............si eu fac si e o bunatate.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Bun rau de tot.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Buna, buna de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 500g faina ovaz
  • 250ml apa calduta
  • 1plic drojdie de bere uscata
  • sare, linguri ulei de masline
  • 60 g masline taiate
  • seminte de susan
  • 1 ou pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Corina

Am facut deja de 2 ori...este super buna doar ca mie nu imi creste ca o paine...arata ca niste biscuiti grosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Trandafiri cu zmeura