Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand e moale il frecam bine cu sare,pasta de gogosari, oregano si cimbru.
Tocam marunt ceapa verde, taiem cubulete ardeiul , feliute kaizerul si batem bine oul.
Painica sau franzela o taiem felii , dar nu de tot si ungem feliile cu amestecul de unt.
Taiem painea si invers, perpendicular pe felii , sa obtinem niste cuburi, cum se vede in imagine .
Amestecam intr-un bol roate ingredientele taiate cu oul si taiem mini mozzarella bucatele.
Printre feliile de paine punem amestecul cu ou si deasupra punem bucatelele de mozzarella si fasiile din cascaval.
Painea astfel facuta o punem pe o folie de aluminiu si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , pentru 15 minute.Scoatem folia cu grija , presaram patrunjel verde deasupra, apoi si mai lasam painea la cuptor inca 15 minute.
Cu cat o lasati mai mult in cuptor, cu atat va fi mai crocanta !
Cand o servim , taiem cate doua felii fiecaruia si o asezam in farfurii, alaturi de o rosie din gradina.
Pofta mare sa aveti !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii