Paine impanata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Paine impanata

Ingrediente

  • O painica de 500 g
  • 100 g unt
  • 150 g kaizer
  • 100 g mozzarella
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 ou
  • 2 fasii cascaval Emmental
  • zeama de lamaie
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand e moale il frecam bine cu sare,pasta de gogosari, oregano si cimbru.

Tocam marunt ceapa verde, taiem cubulete ardeiul , feliute kaizerul si batem bine oul.

Painica sau franzela o taiem felii , dar nu de tot si ungem feliile cu amestecul de unt.

Taiem painea si invers, perpendicular pe felii , sa obtinem niste cuburi, cum se vede in imagine .

Amestecam intr-un bol roate ingredientele taiate cu oul si taiem mini mozzarella bucatele.

Printre feliile de paine punem amestecul cu ou si deasupra punem bucatelele de mozzarella si fasiile din cascaval.

Painea astfel facuta o punem pe o folie de aluminiu si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , pentru 15 minute.Scoatem folia cu grija , presaram patrunjel verde deasupra, apoi si mai lasam painea la cuptor inca 15 minute.

Cu cat o lasati mai mult in cuptor, cu atat va fi mai crocanta !

Cand o servim , taiem cate doua felii fiecaruia si o asezam in farfurii, alaturi de o rosie din gradina.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise