Paine impletita

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie
Paine impletita

Ingrediente

  • - 900 g faina alba 000
  • - 550 ml apa
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - 2 lingurite rase zahar
  • - 2 1/2 lingurite rase sare
  • - 2 1/2 lingurite drojdie

Mod de preparare

Cantitatile le-am preluat de la Laura Laurentiu,iar procesul de framantare,dospire si coacere,este cel pe care il folosesc la orice paine.

Aluatul l-am framantat la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea urmatoare:

-apa,uleiul,sarea,zaharul,faina si drojdia.

Cand a fost aluatul gata,l-am impletit in 2.L-am lasat 2 ore la dospit,dupa care am introdus tava la cuptor,pentru cca.1 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise