Paine impletita cu mac

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Paine impletita cu mac

Ingrediente

  • 500g faina alba
  • 15g drojdie proaspata
  • 210-220ml apa calduta
  • 1 lingura untura(Eu 40-50ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 ligurita miere
  • mac pt ornat

Mod de preparare

Drojdia+100ml apa calduta + mierea amestecam bine pana la dizolvare,incorporam 100g faina si lasam plamadeala la crescut 30 minute;

Dupa 30 minute restul de faina o asezam pe o planseta de bucatarie,in mijloc facem o gaura in care vom turna plamadeala de faina ,restul de apa,uleiul sau untura,amestecam bine totul pana va rezulta o coca moale pe care o lasam la crescut 1 ora;

Impartim coca in trei o impletim ca pe cozonac,o asezam intr-o forma de cozonac unsa si tapetata ,o lasam la dospit cam 30 minute;Cuptorul cald 220°C ;

Dupa dospire ungem paine cu ulei de masline,asezam mac deasupra si introducem painica in cuptorul cald in care am introdus mai intai o tav cu apa;

Tava cu paine va fii asezata la mijlocul cuptorului deasupra vasului cu apa!

Vom coace painea 20-30 minute in functie de cuptor,dar va garantez reusita si gustul deosebit de ,,paine de casa,,

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise