Paine integrala cu bere

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Paine integrala cu bere

Ingrediente

  • 1kg faina integrala
  • 30 gr de drojdie proaspata
  • 21/2 sticle de bere-330 ml ptr o sticla
  • 3 linguri zahar brun
  • 11/2 lingura de sare
  • quaqer ptr presarat pe paine cine doreste
  • unt

Mod de preparare

Se strecoara faina, se amesteca cu drojdie si zahar. Transferam in oala mixerului adugam berea si amestecam, adaugam sarea si framantam cateva minute.

Transferam aluatul intr-un bol uns bine cu unt si lasam acoperit cu naylon sa creasca o ora si jumatate.

Incalzim cuptorul la 220 de grade, impartim aluatul in doua si din fiecare bucata pregatim o paine, o transferam pe o tava tapetata cu pergament si presaram quaker pe paine si o coacem 50 de minute pana se rumeneste.

O paine gustoasa si usor de facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise