Drojdia o lichefiem cu lingurita de zahar si cateva picaturi de apa calda si o lasam cateva minute.
Cand a fermentat o punem peste faina in care am amestecat semintele si 1/2 lingurita de sare.Adaugam apa calda putin cate putin si framantam continuu timp de 15 min.La sfarsit adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,inglobam si lasam la crescut cam o ora.Dupa ce a crescut ,o punem intr-o forma,tava,...,lasam inca vreo 20 min sa mai creasca,presaram pe deasupra seminte de care vrem si coacem cam 35-40 de minute la foc moderat.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii