Se pune faina intr-un vas de plastic, se adauga sare, zahar, bicarbonat si se omogenizeaza.
Se toarna laptele la temperatura camerei.
Se amesteca cu o lingura de lemn ,apoi se framanta usor cu mana.
Daca mai trebuie faina mai adaugati pana iese un aluat nu prea tare.
Se pune intr-o tava usor incalzita pe care s-a presarat faina.
Se pune la cuptor imediat la foc potrivit cc 30 min pana prinde o culoare maronie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii