Faina se amesteca cu drojdia, apoi se pun zaharul, sarea , uleiul si 500 ml apa calduta. Aluatul se framanta bine, pana cand nu se mai lipeste de castron si se lasa la dospit pana cand se umfla. Se imparte in doua parti, care se intind si pe care se pun carnatii rasfirati si ceapa taiata julien. Se ruleaza si se pun in tavi unse cu ulei si tapetate cu faina. Se tin la cuptor cca 40 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii