Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se formeaza un aluat se adauga 150 de grame de parmezan si se continua framantatul,se adauga si sarea si se mai framanta pana se formeaza un aluat moale dar nu lipicios.Se unge un alt bol cu putin ulei si se pune la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand a crescut deajuns se imparte in doua bucati si se intinde pe plansa se pune pe mijloc toata bucata de branza si se strang colturile prin prejur dandui o forma rotunda ,cu cealalta bucata se procedeaza la fel dupa care se ung cu ou batut si se presoara restul de parmezan pe paine si se mai lasa la dospit pana cuptorul se incalzeste la 200 de grade.Se coc 20 -25 de minute pana se rumeneste frumos.Se serveste caldut cu o salata de legume si verdeata alaturi si cateva masline.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii