Intai taiem toate legumele in rondele subtiri, apoi taiem muschiul sau pastrama in felii.
Se taie un capac pe lungimea painii si se lasa deoparte, iar painea se goleste de miez pana la un centrimetru de coaja. Se unge painea cu pasta de zacusca ca sa-i dea un gust picant, cine nu doreste se poate folosi de maioneza. Dupa pasta, punem un strat de ceapa, dupa care punem felii de pastrama, strat de rosii, strat de frunze de salata sau cum doriti. Important este sa le impartim bine in straturi ca sa avem de toate, dupa care reintoarcem capacul si invelim painea in foaie de naylon strans pe ea. O punem pe un platou si deasupra punem o greutate astfel ca painea sa stea sub presa cel putin toata noaptea (la frigider). A doua zi scoatem din presa si taiem felii potrivite si servim. Reteta mea a fost inspirata de la o reteta vazuta pe Sorted. Consider ca este ceva aparte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii