Toate ingredientele pt aluat le-am pus in cuva masinii de paine la programul de framantare+dospire.
Zaharul il amestecam cu scortisoara.
Ungem un vas termorezistent cu unt apoi presaram cu zahar aromat cu scortisoara.
Din aluatul crescut formam bile mici,in podul palmelor.Fiecare mingiuta de aluat o dam prin unt topit apoi o tavalim prin zaharul aromat.Mingiutele bine filmate cu zahar,le asezam in vasul termorezistent,apoi acoperim vasul cu folie alimentara si lasam sa creasca aluatul pana isi dubleaza volumul.
Se da la cuptor pentru 30-35 de minute,la foc mediu,pana se rumeneste. Cand apasati usor cu degetul revine la forma initiala.
Se lasa in tava sa se racoreasca,apoi se rastoarna pe platou.
Se serveste calda. Daca ramane si pe ziua urmatoare se poate incalzi la microunde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii