Am amestecat ingredientele uscate intr-un castron. In alt castron am amestecat lapele, untul topit si oul.
Am amestecat toate ingredientele si a iesit o compozitie cu textura unei smantani groase.
Tigaia am incins-o pe foc potrivit iar in ea am topit cate putin unt dupa fiecare clatita.Compozitia am turnat-o cu polonicul iar ca si cantitate a fost jumatate de polonic.
Va veti da seama ca e gata partea de jos cand observati compozitia facand niste bulubuci.Dupa ce intoarceti partea facuta nu mai e nevoie sa stea la fel de mult ca si prima data.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii