Cuplam aparatul Panini Maker Breville la sursa de curent. Asteptam sa se aprinda ledul verde. Cat asteptam pregatim aluatul astfel: Punem intr-un bol ingredientele solide: faina, zaharul. bicarbonatul si praful de copt. Batem ouale cu untul topit si laptele batut si le turnam peste ingredientele solide. Omogenizam. Vom optine o compozitie ca o smantana care curge.
Cand plita aparatului este incinsa turnam clatitele cu ajutorul unei linguri.
Punem capacul. In cateva secunde clatitele sunt gata fiindca se vor coace simultan pe ambele parti.
Iata cu aparatul Panini Maker Breville isi regleaza singur inaltimea in functie de preparat.
Punem smantana lichida intr-un vas si incalzim pana ajunge aproape de punctul de fierbere. Adaugam ciocolata rupta bucatele sau rasa si romul si omogenizam pana obtinem o crema fina. Asezam o clatita, apoi un strat de ciocoata, cateva visine din dulceata si o lingurita de zeama din dulceata.
Continuam pana formam un turnulet. Asezam deasupra cateva visine. Le puteti manca imediat sau le puteti da la frigider sa se intareasca putin crema de ciocolata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii