Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul si se continua baterea (mixarea) pana se topeste zaharul. Se adauga si galbenusurile, se amesteca usor, apoi se adauga faina.Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia, se adauga esentele dorite.Se ung tavile cu ulei, se tapeteaza, se adauga o parte din compozitie.
In compozitia ramasa se adauga cacaua si se pune peste cealalta compozitie din tavi. Se introduc tavile in cuptorul preincalzit, la foc potrivit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii