Reteta de pandispan cu prune si cacao. Pandispan cu prune si cacao reteta simpla si gustoasa.
Separam ouale si mixam albusurile cu un praf de sare pana cand prind consistenta. Adaugam treptat zaharul, cel vanilat si continuam mixarea pana cand obtinem o bezea tare care nu curge din vas. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le incorporam la albusuri cu miscari delicate, de sus in jos.
Incorporam si faina amestecata cu praful de copt, tot cu miscari de de sus in jos.
Din aluatul obtinut oprim cateva linguri pentru a le amesteca cu cacaoa(subtiata cu 2 linguri de apa sau lapte) si restul il transferam intr-o tava cu dimensiunile de 25x35 cm, acoperita cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina.
Intindem uniform aluatul alb si deasupra il punem pe cel cu cacao, creand efectul marmorat cu o scobitoare.
Distribuim deasupra prunele curatate de samburi si taiate felii sau cubulete, cum doriti.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade C si coacem prajitura 25-30 de minute. Dupa ce s-a racit, o taiem in forma dorita si o pudram cu zahar pudra vanilat. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii