Pandispan cu visine caramelizate

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Pandispan cu visine caramelizate

Ingrediente

  • 6 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 10 de faina
  • 5 de ulei
  • 2 plicuri de praf de copt
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • esenta de lamaie
  • 1 lingura scortisoara
  • visine
  • praf de sare
  • 1 plic glazura de caramel din comert

Mod de preparare

Bati albusurile spuma , adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, esentele , apoi torni peste albusuri incet si amesteca bine apoi se pune faina,praful de copt, praful de sare si se omogenizeata bine.

Ungi o tava si o atpetezi cu faina peste care torni compozitia in tava.Amesteci visinile cu 2 linguri de faina si cu o lingura de scortisoara si le pui peste compozitie si o dai la cuptor 40 de minute la foc mic.Cand este gata scoti din tava si o lasi la racit.

Prepari glazura dupa instructiunile de pe plic si o torni peste pandispan.

Dai la rece circa 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise