Se unge tavaua cu putin ulei si se pune o hirtie pergament pe care o ungem cu putin ulei.
Se bat bine albusele cu putin sare si se adauga treptat zaharul pina spuma este tare, adaugam galbenusele si continuam sa batem adaugam uleiul si treptat faina si amidonul si batem in continuare pina terminam de adaugat faina.Turnam in tava si coacem la 180 de grade aproape 30 de minute sau pina scobitoarea iese uscata.Iese un blat foarte fin se poate insiropa si adauga crema pe care doriti.Daca vreti sa-l faceti cu cacao coborati din cantitatea de faina cantitatea de cacao adaugata.Daca doriti sa faceti intr-o tava mai mare dupa numarul oualelor adaugate se va adauga complectare de zahar la albuse si faina.(8 oua 8 linguri zahar si 8 linguri de faina).Daca coaceti blatul intr-o tava patrata cind sa copt cit este fierbinte se poate rasturna pe un prosop umed si invalatucii dindui forma de rulada.Lasatil asa pina se raceste putin scoateti prosopul si ungeti blatul cu gem de fructe acrisor si redatii forma de rulada dupa care puteti unge pe deasupra cu frisca .Iese minunat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii