Ingrediente
- 7 oua, - 7 linguri apa, - 7 linguri ulei, - o cana si jumatate faina, - o cana si jumatate zahar, - 1 pliculet praf de copt, - 1 pliculet zahar vanilat, - 2 linguri cacao.
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
43 voturi
Mod de preparare
Intr-o forma unsa cu unt sau margarina se toarna o jumatate din compozitie, iar cealalta se amesteca bine cu cacao, dupa care se adauga in forma.
Se pune in cuptorul incins si se coace la foc potrivit (~170 grade) cam 40-45 de minute.
Se serveste rece.
Sugestii:
- se poate servi cu inghetata, lapte, sau unsa cu nutella sau dulceata.
- se poate pudra cu zahar.
-se poate taia pe orizontala pentru a forma blaturi de tort.
LAURA NECULA (Chef de cuisine):
suuuper!!!! l-am facut astazi si a iesit delicios.. am respectat cantitatile si pot spune ca a fost un succes..