Pandispan pufos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 7 oua;
  • - 7 linguri apa;
  • - 7 linguri ulei;
  • - o cana si jumatate faina;
  • - o cana si jumatate zahar;
  • - 1 pliculet praf de copt;
  • - 1 pliculet zahar vanilat;
  • - 2 linguri cacao.

Mod de preparare

Se separa ouale si se bate albusul spuma. Se pune zaharul cu apa la foc mic pana se face sirop, dupa care se toarna fierbinte peste albus, batand cu mixerul cam un mint. Se adauga uleiul, galbenusurile, praful de copt stins si faina pe rand, amestecand in continuu, pana se formeaza o pasta omogena.

Intr-o forma unsa cu unt sau margarina se toarna o jumatate din compozitie, iar cealalta se amesteca bine cu cacao, dupa care se adauga in forma.

Se pune in cuptorul incins si se coace la foc potrivit (~170 grade) cam 40-45 de minute.

Se serveste rece.

Sugestii:

- se poate servi cu inghetata, lapte, sau unsa cu nutella sau dulceata.

- se poate pudra cu zahar.

-se poate taia pe orizontala pentru a forma blaturi de tort.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor