Reteta postata pe: 27 octombrie 2010
Ingrediente
* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri), * 1 cana zahar, * 1 cana faina, * 1/2 cescuta ulei, * cacao, * esente la alegere eu am folosit portocala, lamaie, vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul apoi adaugam , pe rand, galbenusurile si uleiul. Punem faina cernuta putin cate putin si amestecam usor cu o spatula. Impartim compozitia in doua si intr.o parte punem cacao. Intr.o tava de chec mai mare punem hartie de copt si punem cu lingura alternativ aluat cu cacao si aluat simplu pana se termina cele 2 compozitii de aluat . dam la cuptorul preincalzit la foc mediu si e gata cand trece testul scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan tigrat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Lucaci Gabriela , 26 februarie 2014
pentru a iesi tigrat aluatul se pune alternativ numai in mijlocul tavii
Felix Roncea , 28 ianuarie 2014
Dupa parerea mea se pune si ceva praf de copt s-au bicarbonat.
Georgiana Pavăl , 27 ianuarie 2014
trebuie pus si bicarbonat?
Hilde Natu , 21 ianuarie 2014
Este foarte bun, simplu si rapid. Mie nu mi s-a lasat, nu l-am scos din cuptor pana nu s-a racit.
Magda Budeanu , 21 ianuarie 2014
dupa ce ai pus cacooa ,,!! cum se faaa aceste rindurii de cacaooo..???????
Cami Botezatu , 21 ianuarie 2014
Trebuie copt la foc mic de la inceput pana la sfarsit si asa vei elimina aceasta problema.:))
Emcik Em , 14 octombrie 2013
Si eu am aceiasi problema, se lasa dupa ce il scot, daca il mai las , se usuca si tot asa.
Marilena Dranca , 31 iulie 2013
Cum faci sa nu se lase dupa ce il scoti din cuptor? Eu am o mare problema see you asta. :)
doru simona (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010
raluka este o cana normala de ceai, important e sa masori cu aceeasi cana si cantitatea de faina si cea de zahar, am masurat cu cana mea gradata si are aproape 300 gr
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010
Aceeiasi reteta de pandispan o folosesc si eu. Am facut si pandispan marmorat, dar asa tigrat ca al tau niciodata. Arata super! Felicitari! Am furat modelul!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010
Ne place mult dimineata la cafea :) Felicitãri!!!
doru simona (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
da deja e papat la cat de bun a iesit
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
Arata tare bine si sigur este si gustos.
doru simona (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
e gata papat la cat de bun a fost
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
Tare bine mai arata "tigrisorul ' ...
raluka (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
uaaau!!!arata super bine!!!felicitari!!o sa incerc sa fac si eu in dupamasa asta dar....cat inseamna o cana?(in grame)
vio (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
ii foarte bun si eu fac
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
ce bine arata! Bravo!