Delicios la orice masã din zi, se poate folosi si la sandvici, cu maionezã si salatã.
Sos picant am pus foarte putin , cam jumãtate de linguritã de cafea.
În rest pt. marinatã, depinde de gustul fiecãrei persoane cât de condimentat sau nu; vã place.
1) Pieptul de pui se taie sire grosute.
Condimenteazã si lasã la marinat cel putin jumãtate de orã.
2)Trece sirele direct prin fãinã.
3) Bate ouãle cu putinã sare si verdeatã tocatã, si trece sirele.
4) Se pot trece prin pesmet si seminte de susan daca vã place.
Se prãjesc.
Merg cu salatã, cartofi sau orez.
Aperitive si sandviciuri.
Poftã bunã
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii