Se spala legumele.
Vanata se coace pe flacara si se curata imediat, dupa care se lasa sa se scurga pe un tocator de lemn.
Mararul se toaca marunt.
Branza se pune intr-un castron impreuna cu mararul si se mixeaza.
Rosiile se decupeaza in forma de cosulet dupa care se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.
Ardeiul se decupeaza in forma de cosulet. Baza cosuletelor trebuie sa fie partea cu codita, pentru a avea o stabilitate mai mare, iar manerul v-a iesi neintrerupt.
Vanata se scurge bine , se pune intr-un castron impreuna cu uleiul si sarea si se mixeaza. Eu adaug si un galbenus de ou. Facultativ se poate adauga si ceapa tocata foarte marunt.
Ardeii se umplu cu pasta de branza, iar rosiile cu salata de vinete.
Maslinele se decupeaza in feliute subtiri si se decoreaza cosuletele.
Se pot servi imediat.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii