Rosiile, lamaia, usturoiul se taie rondele, fileul de pangasius se condimenteaza cu sare si piper. Amestecul mexican se soteaza in unt. Se aseaza amestecul mexican sotat in tava de cuptor sau in vas de yena, se aseaza fileul, iar deasupra se aseaza rondele de rosii si lamaie alternativ. Se adauga usturoiul, vinul alb, uleiul de masline si caperele. Se mai da un praf de sare si piper si se da la cuptor cam 15 min. Se serveste cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii