Ingrediente
9 bucati pangasius, 1 ou, 1 cana de bere, faina alba, sare, piper alb si condimente pentru peste, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
pentru sos ai nevoie de 1 ou, 1 cana de bere si faina (pana devine ca un aluat pt clatite mai gros, sare si piper alb. se bate oul, se adauga berea si se amesteca si se pune faina treptat.
bucatile de pangasius se dau prin sos si se pun la prajit. cand sunt gata se scot pe servetele de hartie sa li se ia din ulei. se servesc caldute cu cartofei prajiti... sau orice altceva merge ca si garnitura.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Tare gustos este...Si noua ne place mult pestele pane...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
Interesant de retinut ambele idei,atat cu bere cat si cu lapte. Imi place foarte mult pangasius. Eu il trec prin faina si ou, dupa ce l-am trecut pin zeama de lamaie.
serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
E foarte usor de preparat pangasiusul. Are o carne alba, frageda si se patrunde usor. Nu are pic de os, dar trebuie curatata grasimea de pe margine. In loc de bere, eu folosesc lapte.