Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze. Se pune apoi o lingura de otet si sifon. Pangasiusul se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei. Intre timp ne ocupam de mamaliga. Luam un vas de yena si in el punem 3 canite de malai, sare si 9 canite de apa. Bagam vasul la cuptor fara capac si-i dam 15 minute pe putere maxima. Cand se umfla malaiul si mai are ceva apa deasupra se scoate din cuptor si se mesteca. Va avea cocoloase, dar vor disparea. Dupa ce s-a mestecat bine se introduce din nou in cuptor si se mai dau 8 minute cu capacul pus de data asta. S-ar putea sa nu va iasa de prima data, dar dupa cateva incercari veti face mamaliga numai la cuptorul cu microunde. E mult mai usor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii