Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Ingrediente

  • -1kg pangasius
  • -faina
  • -ulei
  • -usturoi
  • -sifon
  • -otet
  • -malai
  • -sare
  • -apa

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze. Se pune apoi o lingura de otet si sifon. Pangasiusul se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei. Intre timp ne ocupam de mamaliga. Luam un vas de yena si in el punem 3 canite de malai, sare si 9 canite de apa. Bagam vasul la cuptor fara capac si-i dam 15 minute pe putere maxima. Cand se umfla malaiul si mai are ceva apa deasupra se scoate din cuptor si se mesteca. Va avea cocoloase, dar vor disparea. Dupa ce s-a mestecat bine se introduce din nou in cuptor si se mai dau 8 minute cu capacul pus de data asta. S-ar putea sa nu va iasa de prima data, dar dupa cateva incercari veti face mamaliga numai la cuptorul cu microunde. E mult mai usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise