Amestecam faina cu drojdia uscata intr-un vas,adaugam zaharul,sarea,uleiul,amestecati totul,adaugam putin cate putin apa calduta,continuam framantarea timp de 10 minute;Formam paninii,ii asezam intr-o tava si ii lasam la crescut cam 40 minute;Cand acesteia si-au marit volumul ii ungem cu lapte mai lasam 10 minute deoparte,dupa care ii introducem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii