Ingrediente
250 faina, 1/ pachet de drojdie uscat, 5 g zahar, 1 lingurita de sare, 20ml ulei, 125ml apa calduta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
1 vot
Ingrediente
250 faina, 1/ pachet de drojdie uscat, 5 g zahar, 1 lingurita de sare, 20ml ulei, 125ml apa calduta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
1 vot
vera (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
Pt Silvia; cele subtiri le impletesc in doua ca la cozonac,cu cat lucrezi mai putin coca cu atat vor creste mai bine si mai pufoase; va multumesc pt comentarii!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
Mmmm....ce bine arata,felicitari,ai votul meu.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
BUUUUNNN!!!!
Redusa
1h 10 min
1 vot
vera (Chef de cuisine)
Pt Silvia; cele subtiri le impletesc in doua ca la cozonac,cu cat lucrezi mai putin coca cu atat vor creste mai bine si mai pufoase; va multumesc pt comentarii!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
Imi place,dar cele foarte subtiri cum sunt facute?Le intinzi cu sucitorul?