Ingrediente
500 ml frisca lichida proaspata, 2 lg miere, 2 lg zahar brun, 4 g gelatina, coaja de la jumatate de portocala, , Pentru sos:, 100 ml suc proaspat de portocala, 2 linguri zahar, 1 lingurita cu varf amidon
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
frisca cu miere,zahar si coaja rasa de portocala punem pe foc pana la punctul de fierbere.dam deoparte,lasam 5 minute,strecuram si adaugam gelatina,amestecand pana cand aceasta se topeste.Rasturnam in 4 pahare si dam la frigider cateva ore.
sosul: Incalzim sucul de portocala cu zaharul,adaugam amidonul si lasam la foc mic pana se ingroasa,amestecand continuu pt a nu se forma cocoloase.folosim rece ca "pat" pt panna cotta pe care o rasturnam pe farfurie.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010
Foarte tentant!!!felicitãri pt. prezentare :)
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010
Bun, bun, bun! Un dulce super!
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010
interesant...presupun ca e si gustos!