Ingrediente
250 ml frisca lichida, 50 ml lapte, 50 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 4 grame gelatina(2 foi), pt sosul de capsuni:, 250 g capsuni, 50 g zahar, 1 lingura suc de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
9 voturi
Mod de preparare
frisca amestecata cu laptele,zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc pana incepe sa fiarba.Se da deoparte,se aduga gelatina stoarsa si se amesteca pana cand aceasta se topeste.
Se pune in pahare si se lasa la frigider minim 5 ore.
Capsunile taiate bucati impreuna cu zaharul si sucul de lamaie se pun pt 10 minute la foc mic,apoi se fruleaza si cand sosul e rece se pune peste panna cotta.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010
Gustos.
violette (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
un desert super bun si rapid.....
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
Foarte gustos!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
Aratã super!yummy!*****
maria mihalache , 01 iunie 2010
Excelent!..............aratos si gustos.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
Foarte fin si elegant desertul tau!***** L-am salvat.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
Un desert delicios...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
Arata bine si vad ca apare des pe aici.Asa ca m-ai convins sa il incerc si eu.
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
O bunatate !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
Delicios desertul, am salvat reteta.