Panna Cotta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Panna Cotta

Ingrediente

  • Pentru 6 pers.
  • 2 dl de lapte
  • 8 dl de smantana de patiserie (peste 30% de grasime)
  • 100 gr zahar
  • 15 gr. gelatina
  • aromen (scoartisoara, coaja de lamaie sau lichior)

Mod de preparare

1) Se pune intr-o oala la foc smantana, laptele, zaharul si aromele si se amesteca bine ca sa ramana o crema fina.

2) Cand amestecul dinainte incepe sa fiarba, se ia de pe foc, dar continuand sa o amesteci. Cand s-a racit un pic, se adauga gelatina si se amesteca inca un pic.

3) Se serveste in cani ude in interior si cu un pic de zahar pudra (sau vanilat, depinde de gust) imprastiat.

Se serveste dupa 3 ore de preparare si se poate acompania cu sirop de capsuni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise