Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor

Ingrediente

  • -250 g branza de vaci
  • -2 oua
  • -3 linguri zahar
  • -1 zahar vanilat, vanilie, coaja de lamaie
  • -1 praf copt (pentru care am adaugat putin iaurt + zer, cam o lingura)
  • -200 g faina
  • -dulceata
  • -smantana dulce sau indulcita cu un strop da zahar pudra

Mod de preparare

Branza se mixeaza foarte bine cu ouale, zaharul, iaurtul,zaharul vanilat, vanilie, coaja de lamaie si un praf de sare.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se mai poate adauga putina faina daca este cazul.

Formam mici cerculete si bilute folosind faina pentru a nu se lipi de maini.

Se pune o cantitate mai mare de ulei la incins si prajim papanasii pe ambele parti.

Se aranjeaza pe farfurie, se pudreaza cu zahar pudra, se toarna smantana dulce si deasupra dulceata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise