Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza se mixeaza foarte bine cu ouale, zaharul, iaurtul,zaharul vanilat, vanilie, coaja de lamaie si un praf de sare.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se mai poate adauga putina faina daca este cazul.
Formam mici cerculete si bilute folosind faina pentru a nu se lipi de maini.
Se pune o cantitate mai mare de ulei la incins si prajim papanasii pe ambele parti.
Se aranjeaza pe farfurie, se pudreaza cu zahar pudra, se toarna smantana dulce si deasupra dulceata.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii