Reţetă de preparare a papanaşilor cu mere (de post)
Reţetă de preparare a papanaşilor cu mere (de post)
Din faina, apa, ulei, praf de copt si zahar vanilat obtin o compozitie de clatita in care adaug merele cojite date pe razatoare. Las sa se odihneasca timp de 10 minute.Incing ulei in tigaie,adaug cate o lingura din compozitie. Prajesc pe ambele parti, trec prin zahar tos.Asez etajat cate 4 clatite pe farfurie.Peste fiecare clatita intind cate o lingura de gem sau dulceata (eu prefer cea de visine).Pe ultima clatita am infipt cu o scobitoare, o nuca din dulceata de nuci verzi.Am stropit cu sirop din dulceata de nuci.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii